luni, 23 martie 2009

Ma doare`n cot

Constat cu surprindere ca expresia "ma doare`n cot" nu e nici pe departe funny. Nici pe de`aproape nu pare sa isi construiasca o logica amuzanta, delasatoare. Ash. Cum ar veni cenusa upon my cot. Sau plague upon my bones. E totul de la criza. Criza mi`a provocat dureri de cot, dar spre surprinderea mea m`a lasat si elbow challanged. Wtf... bizar. A treia oara cand ma apuca durerea in cot. A treia oara cand in loc sa ma doara in cot, ma doare in cot. Durerea cotului este o durere nesimtita. Nici apriga, producatoare de scantei interne ca durerea de masea. Nici macar surda si gastrica ca cea de burtica. Nuuu... durerea in cot este o durere de criza. Nepasatoare, abulica, asa... lălâie. In cele din urma, o durere bleaga. Nu as fi banuit infinitele domenii afectate de panarama asta de criza (ca incep si eu s`o iau la misto). Dumnezeule... si tu cotule?? Parteaa si mai bizara este ca ne referim la cotul stang. Partea cu adevarat interesanta este ca eu sunt dreptaci. Si la vorba si la port.

De unde atunci, cvasiretoric intreb, "ma doare in cotu stang"?! Stiu... e vorba de munca de scris, de cum iti asezi mainile... De ce nu ambele coate? Ca na... ma folosesc mai mult de cel drept prin forta geneticii. Va spun sincer... nush ce se intampla, dar nici ironiile nu mai sunt ce`au fost:(

2 comentarii:

Corina spunea...

cotul stang e ala filozofic, pe cand pe dreptul il folosesti pentru munci fizice. te doare deci mai degraba mintea decat cotul, as zice :)

Anonim spunea...

...deloc nu mai sunt ce au fost. Nimic nu mai e ce-a fost:D