sâmbătă, 14 iunie 2008

Golănie aviară

Să vă pup mânuşiţele gagicilor, că pentru sufleţelu vostru vă scriu aceste cuvinte care vă loveşte la diblă. Nu pentru voi ăştia care daţi din cioc şi îmi aruncaţi cu muncii în fasole. Băiiii, ştiu eu ce vă poate pelea ,aşea că nu vă daţi cocoşi. Vorba ăluia, găinari, mama lor, pe ei pe mama lor. Apropos... Mutu e băiat cu papion. Ce vroiaţi să vă dea mură în gură calificative? Lasss băiii, că aşea e frumos, să ne ţină în prize... Ah, şi să nu uit! ROOOMÂNIAAAAA SCOATE MACAROANELE DIN VOIII... BEIII... băeţii cu piţele. să vă spălaţi pe cap cu cultura voastră milenară că rămăse din ea doar topingu'.
Aşa, să revin la cratiţele mele. Domniţelor, prinţeselor, să aveţi parte de momente kodak şi să vă dea băeţii dram de tragedie. Să traiască gigi nepieritorul, dacă ştiţi ce spun, şi ştiţi că sunteţi deştepte şi frumoase şi de aia mă ruşinez eu în preajma voastră că eu sunt vai de capu' meu... mă dau aşea la o parte căci vă respect, din adâncu inimii mele. Zău! poa credeţi că fac mişto, dar vă înşelaţi! Mie îmi place când sunteţi triste cănd sunteţi melancolice că aşea vă iese sensibilităţile şi zău de nu sunt impresionabil uşor. Oricummm voi sunteţi sarea şi piperul bre! Solniţa e la noi şi dacă mai dăm cu condimente, asta e farmecul vieţii de cartier. Cică aci se agaţă, îmi zice unii. Proşti ca mine... ELe dacă vrea ne agaţă, dacă nu, ne dă la siteuri de ălea cu porno. Da' lasă vere. chit că o faci cu dreaptă ridicată, cum face unii, suntem chit aşea. Vorba unuia, că iar zice că fac lesmajestate, ce ele nu face labă? Faceee şi ele... şi face bine. Facem şi noi la ele că aşea e frumos. Ca germanii. Nu ca germanii cu croaţii, ci aşa în general vorbeam. Doar v-aţi prins că sunteţi finuţi. Ce vroiam eu să vă transmit. NU fiţi triste din cauze ci doar din motive. PFffff... ce am spus-o. Ce dracuu meiii... credeaţi că sunt aşea... incult. Ştiu băi şi eu aşea oleacă. NU prea mult. ce-i mult strică. Dar puţin cu puţin se face mult. Şi cu răbdarea treci şi marea. Ce îmi plac vorbele din popor. Ce îmi place de voi. Vă respect sunteţi cele mai bune animale ever. Căci toţi suntem animale. Dar voi sunteţi frumoase.
Ce este femeia? Femeia este o femelă frumoasă. NU vă supăraţi că frumuseţea e rară bre, şi numa' voi o aveţi. Parol!

Staţi aşa ca vreau să vă întreb ceva: dacă fetele are păsărică şi băeţii cocoşel, de ce nu ne înmulţim prin ouă?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Mai stimate, dak pana acu m-am abtinut...acu nu pot...Tre' sa te contrazic...la regnul animal sa stii ca masculii sunt sexul frumoas...asa k nu este mereu valabila faza cu femela frumoasa la femei...Keep Up the good work!

Anonim spunea...

Vai de mine, elfule... Imi calc pricipiile si cuvantul dat si iti scriu din nou cateva randuri... Ca de... nu ma pot abtine, mai ales cand dezbati sexul frumos in scrierile tale apetisante... Interesant pucnt de vedere ai referitor la noi, "femelele"... Nu te contrazic tocmai pentru ca iti respect punctul de vedere... Fiecare are un punct de vedere, bazat pe unghiul din care priveste lucrurile. In ceea ce ma priveste pe mine, nu am fost foarte des dezamagita de personajul masculin intalnit pana la varsta asta, dar chiar daca as fi fost, iti pot spune cu mana pe inima ca si pentru mine barbatul este egal cu acea sare si acel piper insirate de catre tine. Exemplul poate fi dat de experienta pe care o traiesc acum la "marele maxim". Desi ma consideram extrem de sigura pe mine, in momentele mai dificile constatam ca nu eram suficient de bine "condimentata". Atunci apare El si ma ajuta sa ma ridic chiar... Sunteti la fel de importanti... Si mi-e greu ca tu nu ai parte de condiment--- un barbat care scrie atat de frumos... singur? Situatii care se bat cap in cap... Sper sa ma contrazici si tu de data asta...

elfudelamare spunea...

singur sunt. de data asta nu te contrazic:)
poate alta data:)

Anonim spunea...

Ba prin oua, dragu mamii, da le cloceste barza in cioc in timpul calatoriei initiatice cu popas la duty free si sueta cu lastunii de mai. Subtil?